Πώληση Μονοκατοικία, Hollfeld, Bayreuth, Γερμανία, Langgasse 12

Πώληση - Cod. 39367

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 610 m²
  • Αριθμός δωματίων: 11
  • Όροφος: 2

Μεγάλη ιστορική κατοικία προς πώληση στη γραφική Βαυαρία.

Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο της μικρής πόλης Hollfeld με 5000 κατοίκους. Σε ακτίνα 750 μέτρων από ό, τι χρειάζεστε για καταστήματα ζωής, δύο τράπεζες, πρατήρια καυσίμων, εστιατόρια, σχολείο, πόλη και πολλά άλλα. Hollfeld βρίσκεται σε μια περιοχή του γερμανικού εγχώριου τουρισμού γνωστή ως Fränkische Schweiz. Η περιοχή πήρε το όνομά της από τα βουνά και τους ποταμούς ανάμεσα στα βουνά. Η περιοχή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπαίθριων δραστηριοτήτων, είτε πρόκειται για πεζοπορία, αναρρίχηση, κανό ή επισκέψιμες σπηλιές.
Μερικό υπόγειο 1900s. κτισμένο σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο 610 τ.μ. Στο δάπεδο του υπογείου υπάρχει επί του παρόντος λέβητας κεντρικής θέρμανσης για καύσιμο ντίζελ. Στο ισόγειο υπάρχει μια πρώην ντουλάπα και εγκαταστάσεις αποθήκευσης και ένα εργαστήριο. Η κυβέρνηση της πόλης έχει την άδεια να μετατρέψει τις εγκαταστάσεις σε κατοικίες. Ο αρχικός όροφος είχε τρία διαμερίσματα, δύο από τα οποία ανακαινίστηκαν τη δεκαετία του '80. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής στέγης περίπου 250 m2. Το σπίτι διαθέτει δύο αίθουσες γκαράζ και 1-2 θέσεις στάθμευσης.
Το σπίτι αποτελεί αντικείμενο προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς σε μια πολύτιμη περιοχή. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να λάβετε έως και το 30% του κόστους της ανακαίνισης του εξωτερικού σας χώρου. Επίσης υποστηρίζεται η ανακαίνιση των συστημάτων θέρμανσης.
Ανακαινίστε το σπίτι της επιλογής σας και δημιουργήστε ένα μεγάλο σπίτι, ένα διαμέρισμα ενοικίασης ή ένα άνετο κατάλυμα - η επιλογή είναι δική σας!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB