Πώληση Οικόπεδο, München, München, Γερμανία, starnberg

Πώληση - Cod. 31841

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 6350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 3

Στη δυτική όχθη της λίμνης Starnberg περίπου 5.700 τετραγωνικών μέτρων μας είναι μεγάλο χώρο στάθμευσης, αυτό είναι ένα περίπου 650 τετραγωνικών μέτρων ιδιωτική ακτή, με ελεύθερη πρόσβαση στη λίμνη, από ένα στενό μονοπάτι από τον κεντρικό οικόπεδο ξεχωριστά.
Η πολυτέλεια ανάπτυξη μεγάλους χώρους προσφέρει όλη την ημέρα μια όμορφη ανατολή του ηλίου πάνω από την ανατολική όχθη της λίμνης με την ατμοσφαιρική ηλιοβασίλεμα ως τελικό το βράδυ. Αυτό είναι κάτι σπάνιο στη δυτική όχθη της λίμνης Starnberg.
Το ακίνητο έχει αναπτυχθεί πλήρως και μπορεί να επιτευχθεί μέσω ενός 50 μ ιδιωτικό δρόμο. Το υφιστάμενο σχέδιο ανάπτυξης περιορίζει τους λόγους για τους τρεις πλευρές από την καταπράσινη φύση.
Η λίμνη ακίνητο προσφέρεται είναι ένα από τα τελευταία οικοπέδων στη λίμνη Starnberg, ένα σπάνιο ότι με τη δήλωση «καλύτερη θέση» και «καλύτερη θέα» είναι εύστοχα περιγράφεται.
Μια μερική περιοχή της γης καλύπτεται από την βορειοδυτική πλευρά με ένα σχέδιο ανάπτυξης, ενώ πρόκειται για ένα συνολικό εμβαδόν περίπου 690 τετραγωνικών μέτρων.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Με τη μοναδική του θέση μεταξύ Μονάχου και το μαγευτικό σκηνικό του Βαυαρικές Άλπεις Feldafing προσφέρει ένα εξαιρετικά ελκυστικό μείγμα κοντά σε αστικά κέντρα και την πρόσβαση στην υπέροχη παραδείσους της φύσης. Επιπλέον, το κέντρο της πόλης του Μονάχου με το τρένο ή μέσω του αυτοκινητόδρομου A95, μπορεί να φτάσει σε περίπου 30 λεπτά.

Λίμνη Starnberg έχει να προσφέρει κοινωνικά σχεδόν τα πάντα σήμερα. Βαυαρική παράδοση, jousting, πολύτιμα εστιατόρια, πλούσιο κήπο μπύρας και υπέροχα γήπεδα γκολφ. Συναντιούνται στο χαλαρό shopping στον τόπο όπου καμία επιθυμία παραμένει ανοιχτό.
Ομοίως, Starnberg ή Tutzing προσφέρει την καλύτερη ιατρική περίθαλψη, εξαιρετική εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι του Διεθνούς Σχολής του Μονάχου (MIS), και ένα πλούσιο πολιτιστικό προσφορά για όλες τις ηλικίες.
Ένα ευρύ φάσμα αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων αναψυχής είναι κάτι το αυτονόητο. Τα πρώτα χιονοδρομικά κέντρα στις Άλπεις μπορεί να επιτευχθεί σε λιγότερο από μία ώρα.

Γύρω από τη λίμνη Starnberg προσφέρει πολλά γήπεδα γκολφ αρκετή ποικιλία στο πράσινο. Και σαφώς - λάτρεις των θαλάσσιων σπορ όλων των τύπων ανοίγει εδώ έναν πραγματικό παράδεισο.

οικοπέδου:
6.350 τετραγωνικά μέτρα γης

καλλιεργήσιμη

Starnberg λίμνη είναι μια λίμνη στη Βαυαρία, 25 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Μονάχου. Η λίμνη είναι το όνομά του από τη λίμνη της Κωνσταντίας, το Müritz, η Chiemsee και η λίμνη Schwerin είναι η πέμπτη μεγαλύτερη λίμνη στη Γερμανία, λόγω του μεγάλου μέσο βάθος της, αλλά το δεύτερο πιο νερού.

Οι πρώτες αποδόσεις της λίμνης, όπως Uuirmseo μπορεί να βρεθεί σε ένα έγγραφο του 818, το οποίο αναφέρεται σε Holzhausen είμαι Würmsee. [3] ήταν αργότερα Wirmsee τόσο σε πρώιμο πηγή από την εποχή του αυτοκράτορα Λουδοβίκου της Βαυαρίας (1314-1347). [4] Το όνομα προέρχεται από το IRM ποταμό W (τώρα Würm) ρέει ως τη μόνη ροή από τη λίμνη Starnberg. Τον 19ο αιώνα, η ορθογραφία των δύο νερών στη συνέχεια περπάτησε με τους Wurm και Würmsee. Μόνο από το 1962, η λίμνη ονομάζεται λίμνη Starnberg επίσημα, ο όρος αυτός άρχισε να κερδίζει όλο και περισσότερο, όταν η λίμνη με την οικοδόμηση μιας σιδηροδρομικής γραμμής από το πρώην «σταθμό πτέρυγα Starnberger» στο κεντρικό σταθμό του Μονάχου σε Starnberg για ένα μεγάλο αριθμό από τα τέλη του 19ου αιώνα επιτεύχθηκε από τους κατοίκους της πόλης ως προορισμού. Η λίμνη φέρει επίσης το παρατσούκλι Fürstensee.

Περιοχή: 56.36 km²
Μήκος: 19,45 χιλιόμετρα
Πλάτος: 4,675 χιλιομέτρων
Όγκος: 2,998.92 εκατομμύρια m³
Μήκος: 49 χιλιόμετρα
Μέγιστο βάθος: 127.8 m
Μέσο βάθος: 53.2 m

Γλώσσες συνεδρίου είναι γερμανικά και τα αγγλικά
Οι πωλήσεις των ιδιωτικών

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB