Πώληση Τριάρι, köln, Köln, Γερμανία, Bieselweg

Πώληση - Cod. 38013

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 0

Αυτό το αντικείμενο είναι ένα πολύ υψηλής ποιότητας πολυτελές διαμέρισμα σχεδιαστών, στο οποίο μόνο ευγενή και υψηλής ποιότητας υλικά έχουν υποστεί επεξεργασία σε εκλεκτό χειροτεχνία.
Όχι μόνο οι έτοιμες ντουλάπες και οι πόρτες του ντουλαπιού (μερικώς ανώτατο όριο) δίνουν σε αυτό το πολυτελές διαμέρισμα μοναδικότητα. Το πλήρως εξοπλισμένο, όπως και η νέα πολυτελής κουζίνα με συσκευές Miele (η αρχική τιμή είναι στην 6ψήφια σειρά) και το πολύ ευρύχωρο μπάνιο με καμπίνα ντους, αναδιπλούμενες ντουλάπες, μεγάλοι θερμαινόμενοι καθρέφτες, ενσωματωμένος άξονας πλυντηρίου, μεγάλη ματαιοδοξία με 2 νεροχύτες και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας είναι ο ισχυρισμός σας σίγουρα δίκαιο. Παρκέ δάπεδα ευγενή στυλ? Το όνειρο ενός ειδικά διαμορφωμένου εντοιχιζόμενου ντουλάπι είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης.
Η μεγάλη υδρομασάζ στη βεράντα και το υπαίθριο ντους ολοκληρώνουν την αποκλειστική συνολική εικόνα.
Η τεχνολογία αυτού του διαμερίσματος με ενσωματωμένους jukeboxes και ηλεκτρικά ρολά σε όλα τα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένης της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ελέγχεται μέσω μιας κεντρικής μονάδας ελέγχου (smart home) μέσω εφαρμογής από το smartphone / tablet και έτσι ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Αυτό το πολυτελές διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο ενός σπιτιού 2 μερών. Από το εξωτερικό, το σπίτι - σκόπιμα - διατήρησε πολύ διακριτική. Η είσοδος του διαμερίσματος εκπλήσσεται. Εισάγετε έναν κόσμο πολυτέλειας και υψηλής τεχνολογίας. Το σπίτι βρίσκεται σε έναν ήσυχο οικιστικό δρόμο σε καταπράσινο περιβάλλον. Παρ 'όλα αυτά, η σύνδεση είναι πολύ καλή. Το αεροδρόμιο της Κολωνίας-Βόννης είναι προσβάσιμο μέσα σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα αρτοποιεία, οι κρεοπώλες, τα πολλά σούπερ μάρκετ, οι γιατροί, τα φαρμακεία βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση. Η πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο (A59) είναι προσβάσιμη σε 2 λεπτά. Η Κολωνία και η Βόννη δεν απέχουν πολύ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB