Πώληση Χωράφι, Magdeburg, Magdeburg, Γερμανία, Nördlich Magdeburg-Leipziger-Straße, Förderstedt, Staßfurt, Zip: 39443

Πώληση - Cod. 31349

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 43099 m²
  • Αριθμός δωματίων: na
  • Όροφος: farmland

Εδώ προσφέρεται ένα πολύ ελκυστικό, δύσκολο να βρεθεί, ευρύχωρο αγροτεμάχιο 4,3 εκταρίων (43,099 τ.μ.) που χρησιμοποιήθηκε κάποτε ως γαλακτοκομείο (ή «Milchviehanlage» στη γερμανική γλώσσα). Αυτή η γη βρίσκεται ακριβώς στο βόρειο Magdeburg-Leipziger Straße (όνομα του δρόμου) στη βόρεια πλευρά και απευθείας δίπλα σε πολλά κτίρια κατοικιών στη νότια πλευρά (ανατρέξτε στις συνημμένες εικόνες ή στον χάρτη της Google για να παρακολουθείτε online). Τα ερείπια και οι εσωτερικοί δρόμοι από το γαλακτοκομείο μπορούσαν ακόμα να βρεθούν στο έδαφος. Η γη αυτή απέχει μόλις δύο ώρες με το αυτοκίνητο από τη γερμανική πρωτεύουσα του Βερολίνου και μόλις μισή ώρα με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα Σαξον-Άνχαλτ της πρωτεύουσας Μαγδεμβούργο (επίσης μόλις 5 λεπτά από το λεωφορείο Autobahn / ταχείας κυκλοφορίας 14).
Για περισσότερες γενικές λεπτομέρειες σχετικά με την αγορά ακινήτων στη Γερμανία, παρακαλούμε να αναφέρετε τις ακόλουθες ή πολλές άλλες διαθέσιμες online πηγές:
Http://www.expatica.com/de/housing/Buying-a-German-property_100945.html

Επιπλέον, συνιστάται στους αγοραστές να υπολογίζουν περίπου το 7 έως 8% των διοικητικών δαπανών πέραν της τιμής αγοράς, οι οποίες συνήθως πρέπει να καταβάλλονται στη Γερμανία κανονικά.

Τέλος, η πώληση αυτής της γης είναι δυνατή μόνο μέσω επίσημων διαύλων και χωρίς παράκαμψη ή παραβίαση οποιωνδήποτε νομικών ή φορολογικών απαιτήσεων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB