Ενοικίαση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Muhr am See, Nürnberg, Γερμανία, Hauptstrasse

Ενοικίαση - Cod. 25798

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 2941 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: fszt

Τοποθεσία Ακινήτου

Τα περίπου 3.000 τετραγωνικά μέτρα του ακινήτου αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο και δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στην κεντρική-δυτική επαρχία Μπάγερν σοφή βρίσκεται στο κέντρο της Φραγκονίας Lake District, δίπλα στον κεντρικό δρόμο που τρέχει κατά μήκος του μήκους 70 μ.
Οι γύρω λίμνες 2-15 χιλιομέτρων, η οποία προσφέρει πολλές ψυχαγωγικές ευκαιρίες στους vitorláskikötőikkel, strandjaikkal, σέρφινγκ, εκδρομές με σκάφος, δυνατότητες ποδηλασία και επισκέφθηκε το νερό προστατευόμενη περιοχή.
Εκτός από την ευχάριστη ατμόσφαιρα ευρύ φάσμα από αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις κάνουν τις διακοπές με νόημα. Το θέρετρο δίπλα στη λίμνη στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία και τη μαρίνα με 300 αγκυροβόλια σκάφος και ακόμη και τα περίπτερα υπαίθρια τραπέζια και χαρές περιμένουν τους τουρίστες, ποδήλατα και ψάρεμα επιλογές.

Μεταφορά

Τρέχει μπροστά από το κτίριο, στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην εθνική οδό και η γύρω μεγάλες πόλεις σε λίγα λεπτά σε μισή ώρα μακριά.
500 μέτρα από το σταθμό του τρένου. Στάση λεωφορείου μπροστά από το κτίριο. Οι πεζοπόρους με τα πόδια και ποδηλατική διαδρομή οδηγεί στο εστιατόριο δίπλα στη λίμνη.

Κτίριο

Το εστιατόριο βρίσκεται σε ένα πρώην μνημείο που πληροί τις προϋποθέσεις μετατροπής αχυρώνα χτίστηκε το 1985. Η εσωτερική αυλή, σε αρκετή απόσταση από το δρόμο, το όμορφο κήπο, που περιβάλλεται από θάμνους και δέντρα αυτού του πλακόστρωτο χώρο στάθμευσης δίπλα στο 20 αυτοκίνητο έχει αρκετό χώρο και χώρο στάθμευσης φορτηγών χαλίκι, ή beállására λεωφορείο. Τα παραρτήματα της λεβητοστάσιο και αποθήκες που βρίσκονται.
Το εστιατόριο αποτελείται από 422 τμ στο ισόγειο 104 τμ ξεχωριστό δωμάτιο, 36 τετραγωνικών μέτρων εστιατόριο, 2 söntésből, εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, αποθήκευση, server, και από τουαλέτες. Ο συνολικός αριθμός των εσωτερικών θέσεων 110, και η μπιραρία προσφέρει επιπλέον 80-100 άτομα πολιτισμένο φαγητό, διασκέδαση.
Το ξεχωριστό εστιατόριο στον επάνω όροφο, καλλιεργημένα δωμάτια, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες διαμονής.

Εξοπλισμός

Φυσικό αέριο που χρησιμοποιείται ως καύσιμο κεντρική θέρμανση, ηλεκτρικό ρεύμα 3 φάσεων, πλακάκια τουαλέτες, ζεστό νερό, θερμομονωτικά τζάμια, κεραμικά δάπεδα, συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα κουζίνας, κέντρο εξαερισμού, τουαλέτα, τζάκι. Η σημερινή κατάσταση του εξοπλισμού τέχνης για τον οικοδομικό εξοπλισμό και τεχνικά ορθή, αλλά χρειάζεται καθαρισμό και τη συντήρηση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB