Πώληση Βίλα, Schlüchtern - Ramhol´z, Hanau, Γερμανία, Ulrich-von-Hutten-Straße 34, 36381 Ramholz

Πώληση - Cod. 29683

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 3

LUXURY VILLA Log Cabin σε στιλ Τοσκάνης:
Ψάχνετε για ένα «ελαφρώς διαφορετική ιδιότητα" κοντά στην Φρανκφούρτη (45 λεπτά) ή με τις πόλεις της Fulda, Hanau, Darmstadt, Schweinfurt, Bad Kissingen ή Würzburg;

Το κεντρικό κτίριο, που χτίστηκε εντελώς (εξωτερικά και εσωτερικά τοιχώματα) του κορμούς πεύκων, είναι ένα ευχάριστο μέρος για να χαλαρώσετε και να ανακτήσει από το άγχος της καθημερινής εργασίας. Η τοποθεσία στο κέντρο της ιστορικής πάρκο τοπίο ανάμεσα στους πρόποδες του Ροδανού, Vogelsberg και Spessart Nature Park προσφέρει άφθονο ποικιλία για τον ιδιοκτήτη.

Villa Ramholz είναι ένα κτίριο του 21ου αιώνα. Δεν είναι ένα αντίγραφο ενός κλασικού κτιρίου, αλλά από τη στοχευμένη σύνθεση πολλών αρχιτεκτονικών στυλ είναι κάτι μοναδικό. Μοντέρνα και κλασικά είναι εδώ έξυπνα ενσωματωθεί σε ένα ενιαίο σχεδιασμό των κτιρίων. Η επιβολή φυλάκιο βίλα είναι ένα μνημείο για το ξύλο. Το σύνολο κεντρικό κτίριο κτίστηκε το ιστορικό κατασκευής. Για το σκοπό αυτό, επελέγησαν κορμούς πεύκων που ήταν «ψιλοκομμένο" στο εξωτερικό. Το αλάνθαστο ματιά των παραδοσιακών κατασκευών από ξύλο παράγεται από την κοπή των δοκών μπλοκ.

Villa Ramholz είναι ένα σπίτι με τις γωνίες και ακμές και δείχνει μοναδική αυτοπεποίθηση της χαρακτήρα. Υπάρχουν μόνο λίγα κτίρια στον κόσμο, που χτίστηκε με τόση συνέπεια και σε αυτή την κατασκευή. Εξυπηρετεί κυρίως ένα σκοπό: να προσφέρει στους κατοίκους σε μια μεγάλων διαστάσεων χώρο όσο το δυνατόν περισσότερο την άνεση. Και την ίδια στιγμή η άνεση είναι κορυφαία προτεραιότητα εδώ. Τίποτα δεν διανέμεται με: Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας κτιρίου (λέβητες βιομάζας, εναλλακτών θερμότητας αέρα, αφύγρανσης, κλπ) εξασφαλίζει ένα καλό κλίμα και μειώνει το λειτουργικό κόστος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB