Πώληση Μονοκατοικία, Lenzen Elbe, Brandenburg an der Havel, Γερμανία, Hamburgerstr. 72, 19309 Lenzen elbe

Πώληση - Cod. 33126

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 5110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 20
  • Όροφος: 2

Πίσω από το οικόπεδο υπάρχει ένας μικρός ποταμός, τον οποίο χρησιμοποιούσαμε για τον πότισμα του κήπου μας. Έτσι, υπάρχει αρκετό νερό όλη την ώρα.
Το μέγεθος αυτού του ακινήτου δίνει στον αγοραστή πολλές δυνατότητες:
-παραγωγή μιας μεγάλης οικογένειας σε μια όμορφη, ήσυχη και φιλική πόλη, με υγιεινό τρόπο ζωής, πράσινο περιβάλλον, υπέροχο αέρα και νερό, υγιεινή βιολογική τροφή (οικογενειακή ζωή)
- ένα μοτέλ ή μια πανσιόν με δικό του κήπο και πάρκο
-house για ηλικιωμένους ή για παιδιά με δικό της βιολογικό κήπο και φυσικά εκτρεφόμενα ζώα
-κατασκευάστε ένα νέο σπίτι
- επιχείρηση, αποθήκη, θερμοκήπιο κ.λπ.
Και τα δύο κτίρια καταλαμβάνουν λιγότερα από 500 τ.μ. από ολόκληρο το οικόπεδο, έτσι είναι διαθέσιμα περισσότερα από 4600 τ.μ. για κατασκευές ή άλλες χρήσεις. Τα κτίρια μπορούν επίσης να κατεδαφιστούν και όλο το οικόπεδο να χρησιμοποιηθεί ως αγοραστής επιθυμεί.
Προς το παρόν η ιδιοκτησία μπορεί να δει μόνο από έξω, καθώς ζούμε 450 χλμ. Μακριά. Πρέπει να κάνουμε χρόνο για μια εσωτερική επίσκεψη και θα ανακοινώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους αγοραστές όταν μπορούμε να είμαστε εκεί.

Αυτό που κάνει αυτή την προσφορά ειδική - μεγάλη ιδιοκτησία, καθαρό αέρα, υγιές φυσικό περιβάλλον (προστατευόμενη βιόσφαιρα) και ροή νερού που συνορεύει με όλα τα νότια όρια του οικοπέδου. Κατάλληλο για homesteaders ή ανθρώπους που προσανατολίζονται προς βιο-lifestyle. Ένας χώρος που βελτιώνει πάρα πολύ την υγεία και σας δίνει την αφθονία της νεολαίας και της ενέργειας.

Η τιμή ενός τετραγωνικού μέτρου στο κέντρο του Lenzen εκτιμάται σε περίπου 30 ευρώ.

Για μια γρήγορη πώληση εκτιμούμε ολόκληρο το ακίνητο στα 129.000 Ευρώ, έτσι πωλούμε σε τιμή κάτω από 26 Ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο (μόνο 2,3 Ευρώ ανά τετραγωνικό πόδι!). Επιπλέον, προσφέρουμε τα κτίρια δωρεάν, ώστε ο αγοραστής να αισθάνεται ελεύθερος να τα ανακαινίσει ή να κατεδαφίσει και να οικοδομήσει εκ νέου την επιθυμία του. Το ακίνητο πωλείται απευθείας από τους ιδιοκτήτες, επομένως δεν υπάρχουν τέλη πρακτορείου.
Η τιμή καθορίζεται για γρήγορη πώληση. Η πώληση θα ολοκληρωθεί σε Γραφείο Συμβολαιογράφων και Τμήμα Γης. Ο αγοραστής πληρώνει τα συμβολαιογραφικά έξοδα.
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail αν έχετε ερωτήσεις. Είμαστε ιδιοκτήτες αγγλόφωνων.
Παρακαλώ δεν κτηματομεσίτες, σας ευχαριστώ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB