Πώληση Οικόπεδο, Gorlitz, Salzgitter, Γερμανία, Zgorzelec Poland

Πώληση - Cod. 13130

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 40000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Εξαιρετική για την ανάπτυξη !!
Γερμανικά ή / και Πολωνία συνεργάτες σας θα ενδιαφερόταν για την εμπορική οδό της γης που είναι προς το παρόν διαθέσιμο.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Το κομμάτι της γης βρίσκεται τέσσερα εκτάρια σε Zgorzelec, κοντά Lagow, και είναι τέσσερα χιλιόμετρα από τα γερμανικά σύνορα της πόλης του Gorlitz.
Δεν είναι πλέον επανδρωμένα με γερμανικές ή πολωνικές αρχές, η διέλευση των συνόρων είναι απλή χωρίς στάσεις και εξαιρετικές οδικές συνδέσεις προς τη Γερμανία.
Πολύ καλή ευκαιρία επένδυσης:
Το κομμάτι της γης βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από ένα χιλιόμετρο από μια υπάρχουσα καλά γνωστή και ακμάζουσα αγορά. Εξαιρετικά θεωρηθεί εμπορικές επιχειρήσεις, όπως η Ρεάλ, γερμανικό σούπερ μάρκετ, Carfor γαλλικά σούπερ μάρκετ, το Plaza από το Ισραήλ, Costorama αγγλική, γαλλική Leroy Merlin, το Eden πολωνικό Κέντρο, καθώς και την Kouflan γερμανικό σούπερ μάρκετ ευδοκιμήσουν σε αυτό το εμπόριο ιδρύθηκε επιχειρηματικό τομέα. Αξιόπιστες επιχειρήσεις και ακμάζουσα αγορά καθιστούν αυτή τη γη οδού βασικό επενδύσεις σε ακίνητα.
Σε στενή γειτνίαση με μια πολιτιστικά πολύμορφη κοινωνία, αυτό το κομμάτι της ακίνητης περιουσίας έχει οριστεί για την ανάπτυξη. Η τοποθεσία αυτού του ξενοδοχείου το καθιστά προνομιακή για επιχειρηματική ή εμπορική ανάπτυξη με την καθιερωμένη εμπορική κίνηση. Εμπορική βρίσκεται σε εξέλιξη σε κοντινή απόσταση από αυτό το μπλοκ της γης, καθιστώντας το ιδανικό για την άμεση αναδιάρθρωση για να καλύψει τις ανάγκες του αγοραστή.
Τιμή για την πώληση:
Αγοράζοντας το σωστό κομμάτι του ακινήτου είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που μπορεί κανείς να κάνει, και αυτό το κομμάτι της ιδιοκτησίας θα είναι μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή. Το οικόπεδο είναι έτοιμη να πουλήσει, καθώς και σε λογικές τιμές και να αναπτυχθούν? θα επωφεληθούν χωρίς αμφιβολία τον επενδυτή.
Ιδανική λύση για ένα εμπορικό κέντρο ή κτίριο γραφείων, και αρκετά διαφορετικές για μια επιχείρηση λιανικής πώλησης, αυτή η ιδιοκτησία είναι έτοιμη για τον αγοραστή να λάβει άμεσα κατοχή και να αρχίσουν το έργο τους. Αυτή η γη φαίνεται να ταιριάζει πολύ καλά με την ενεργό συμφέροντά σας στην Πολωνία και ως προσθήκη στα στοιχεία σας, στη Γερμανία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB